Studio Ascendo

Välkommen till en fullspäckad eftermiddag där vi guidar dig igenom en förtrollad värld av elektronisk fakturahantering!

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Välkommen till livesändning med Ascendo!

DATUM: 20 oktober | TID: 13:00 - cirka 15:00

Den 20 oktober är det äntligen dags för Studio Ascendo att återigen ta plats i rutan! Fyll på kaffekoppen, sätt dig bekvämt i soffan, placera datorn, mobilen eller surfplattan på ett lämpligt ställe och luta dig tillbaka - för den här showen vill du inte missa!

Från en av Stockholms coolaste tv-studios kommer vi att ge dig massor av energi, kunskap, underhållning och glädje. Vi tävlar i live quiz à la Prime Time, vi skrattar tillsammans med en av världens största komiker, vi lyssnar på Elizabeth Kuylenstierna som är ledarskapskonsult, terapeut och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, och självklart så kommer vi att pumpa er fulla med kunskap, och värdefulla tips och tricks kring Ascendo Invoice. 

Önskebrunn
Vi vill så gärna veta vad just DU vill ha mer kunskap kring så vi kommer att ordna en önskebrunn där du får önska precis vad du skulle vilja få mer information om i Studio Ascendo. Fyll i fältet Önskemål  om ämne i formuläret nedan, vi väljer ut fem önskemål under programmet!

Missa inte chansen att delta i det här roliga eventet. Anmälan till Studio Ascendo är naturligtvis helt kostnadsfri. Boka din plats redan idag via formuläret nedan!


Följ oss på LinkedIn och få kontinuerlig uppdatering kring konferensen!


Programmet har genomförts och anmälan är nu stängdSe trailern där Torbjörn Arffman vd på Ascendo, hälsar välkommen och avslöjar lite roliga överraskningar som vi kommer ha med i programmet.