Ny partner till Medius Ascendo ger redovisningsbyråer ökad möjlighet att få tillgång till marknadens bästa system för elektronisk fakturahantering

Medius Ascendo och Accountec har ingått ett partnersamarbete då Ascendo ser ökade affärsmöjligheter genom att nå ut till Accountecs kunder.

”Samarbetet med Accountec är en viktig del i vår satsning för att hjälpa redovisningsbyråer på sin digitala resa. Vår lösning blir mer lättillgänglig och fler byråer kommer att ha möjlighet att minska sin manuella hantering.” Säger Fredrik Sellén hos Medius Ascendo.

Accountec Byråportal är en webbaserad plattform där användaren via Single Sign On loggar in i portalen för att komma åt alla anslutna system de arbetar i mot kund. På samma sätt loggar kunden in och kommer åt alla sina system.

” Medius Ascendos smarta tjänster ligger i framkant när det gäller elektronisk fakturahantering och är något som våra byrå-kunder efterfrågar i stor skala när de anpassar sin digitala profil inför framtiden.” Säger Peter Cervin, Partner manager på Accountec.

I och med samarbetet får Accountecs kunder tillgång till marknadens främsta lösning för att automatisera sin fakturahantering med hjälp av Ascendo Invoice.

Kontaktpersoner:

Fredrik Sellén, Strategic Partner Manager på Medius Ascendo AB:
fredrik.sellen@ascendo.se +46 70 141 07 10.

Peter Cervin, Partner Manager på Accountec:
peter@accountec.se +46 72 189 23 30.

Om Medius Ascendo

Vi som utvecklar Ascendo Invoice, marknadens bästa lösning för elektronisk fakturahantering, heter Medius Ascendo AB och vi har vårt huvudkontor i fantastiska Östersund. Här har vi huserat sedan starten 2003 och har sedan dess erövrat hela Sverige med Ascendo Invoice, vår molnbaserade lösning som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet. På så sätt kan du minska - eller helt ta bort - manuella arbetsuppgifter och tidstjuvar i ditt dagliga arbete.

Vi håller en hög utvecklingstakt och tillsammans med våra kunder ser vi till att vår lösning ligger i framkant. Våra medarbetare stödjer fler än 1000 kunder över hela Norden genom lokala kontor och ett växande partnernätverk. Idag ingår vi i Mediuskoncernen som har över 250 anställda, kontor i åtta länder (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder. Läs mer på ascendo.se.

Om Accountec Byråportal

Accountec byråportal är till för redovisnings-, lön- och revisionsbyråer som vill ta steget in i framtiden där byrån och dess kunder nyttjar en gemensam och användarvänlig plattform för samarbete, analys, rådgivning och kommunikation. I portalen kan byrån överblicka och hantera samtliga kunder oavsett system. Byråns kunder får via mobilen och datorn tillgång till sin redovisning, bokföring, tidsrapportering och enkla och överskådliga grafer, nyckeltal och rapporter. Läs mer på accountec.se.